fbpx

SCHEDULE

Class Schedule
July 31, 2020August 6, 2020

Fri July 31, 2020 Class Instructor
5:30 AM – 6:00 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
6:20 AM – 6:50 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
7:10 AM – 7:40 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
8:00 AM – 8:30 AM Live Streaming! 30 min Bootcamp at home (8 AM class will NOT BE LIVE Only 5:30pm- we’ll send you are recording by 8am) Aneesia DeCarvalho (sub for Leslie Crane)
11:30 AM – 12:00 PM Outdoor Bootcamp – FFF Courtyard Aneesia DeCarvalho
12:20 PM – 12:50 PM Outdoor Bootcamp – FFF Courtyard Aneesia DeCarvalho
5:00 PM – 5:30 PM Outdoor Bootcamp – FFF Courtyard Aneesia DeCarvalho
5:30 PM – 6:00 PM Live Streaming! 30 min Bootcamp at home (8 AM class will NOT BE LIVE Only 5:30pm- we’ll send you are recording by 8am) Aneesia DeCarvalho (sub for Jessica Barstis)
5:50 PM – 6:20 PM Outdoor Bootcamp – FFF Courtyard Aneesia DeCarvalho
6:40 PM – 7:10 PM Outdoor Bootcamp – FFF Courtyard Aneesia DeCarvalho
Sat August 1, 2020 Class Instructor
Mon August 3, 2020 Class Instructor
5:30 AM – 6:00 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
6:20 AM – 6:50 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
7:10 AM – 7:40 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
8:00 AM – 8:30 AM Live Streaming! 30 min Bootcamp at home (8 AM class will NOT BE LIVE Only 5:30pm- we’ll send you are recording by 8am) Leslie Crane
11:30 AM – 12:00 PM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
12:20 PM – 12:50 PM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
5:00 PM – 5:30 PM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
5:30 PM – 6:00 PM Live Streaming! 30 min Bootcamp at home (8 AM class will NOT BE LIVE Only 5:30pm- we’ll send you are recording by 8am) Jessica Barstis
5:50 PM – 6:20 PM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
5:50 PM – 6:20 PM 30 min Tabata Body Leslie Blangiforti
6:30 PM – 7:20 PM Power Vinyasa Yoga Kacey O’Brien
6:40 PM – 7:10 PM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
Tue August 4, 2020 Class Instructor
5:30 AM – 6:00 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
6:20 AM – 6:50 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
7:10 AM – 7:40 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
8:00 AM – 8:30 AM Live Streaming! 30 min Bootcamp at home (8 AM class will NOT BE LIVE Only 5:30pm- we’ll send you are recording by 8am) Leslie Crane
11:30 AM – 12:00 PM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
12:20 PM – 12:50 PM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
5:00 PM – 5:30 PM Outdoor Bootcamp – FFF Courtyard Sam Amado
5:30 PM – 6:00 PM Live Streaming! 30 min Bootcamp at home (8 AM class will NOT BE LIVE Only 5:30pm- we’ll send you are recording by 8am) Jessica Barstis
5:50 PM – 6:20 PM Outdoor Bootcamp – FFF Courtyard Sam Amado
6:20 PM – 7:00 PM Zumba Body Maria T Pires
6:40 PM – 7:10 PM Outdoor Bootcamp – FFF Courtyard Sam Amado
Wed August 5, 2020 Class Instructor
5:30 AM – 6:00 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
6:20 AM – 6:50 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
7:10 AM – 7:40 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
8:00 AM – 8:30 AM Live Streaming! 30 min Bootcamp at home (8 AM class will NOT BE LIVE Only 5:30pm- we’ll send you are recording by 8am) Leslie Crane
11:30 AM – 12:00 PM Indoor Boot Camp 30 min Leslie Blangiforti
12:20 PM – 12:50 PM Indoor Boot Camp 30 min Leslie Blangiforti
5:00 PM – 5:30 PM Indoor Boot Camp 30 min Kahlea Brown
5:30 PM – 6:00 PM Live Streaming! 30 min Bootcamp at home (8 AM class will NOT BE LIVE Only 5:30pm- we’ll send you are recording by 8am) Jessica Barstis
5:50 PM – 6:20 PM Indoor Boot Camp 30 min Kahlea Brown
5:50 PM – 6:30 PM 40 Min Tabata Body with Stretching Lexy Johnson
6:40 PM – 7:10 PM Indoor Boot Camp 30 min Kahlea Brown
Thu August 6, 2020 Class Instructor
5:30 AM – 6:00 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
6:20 AM – 6:50 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
7:10 AM – 7:40 AM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
8:00 AM – 8:30 AM Live Streaming! 30 min Bootcamp at home (8 AM class will NOT BE LIVE Only 5:30pm- we’ll send you are recording by 8am) Leslie Crane
11:30 AM – 12:00 PM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
12:20 PM – 12:50 PM Indoor Boot Camp 30 min Edgardo Escamilla
5:00 PM – 5:30 PM Outdoor Bootcamp – FFF Courtyard Sam Amado
5:30 PM – 6:00 PM Live Streaming! 30 min Bootcamp at home (8 AM class will NOT BE LIVE Only 5:30pm- we’ll send you are recording by 8am) Jessica Barstis
5:50 PM – 6:20 PM Outdoor Bootcamp – FFF Courtyard Sam Amado
6:40 PM – 7:10 PM Outdoor Bootcamp – FFF Courtyard Sam Amado
Free Form Fitness